T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
ADANA / CEYHAN - Hamidiye Anaokulu

Hamidiye Anaokulu

Telefon
0 (322) 611 16 20
Belgegeçer
0 322 611 16 20
WEB
https://ceyhanhamidiyeanaokulu.meb.k12.tr
Adres
Şahin Özbilen Mh. Pamukeli Caddesi No24 Ceyhan/ADANA
Vizyon
• Dünyada uygulanan okul öncesi eğitim modellerini uygulayarak yaratıcı bireyler yetiştirmek. • Okul öncesi eğitimi, eğitimin önemli bir basamağı haline getirmek. • Çocuklarımızı değişen ve gelişen dünyaya uyum sağlayabilen bireyler olarak yetiştirmek. • Alanımızda örnek gösterilen bir kurum olabilmek.
Misyon
Atatürk ilke ve inkılâplarına bağlı, yurt ve bayrak sevgisi olan, gelişmeye açık manevi ve kültürel değerlere bağlı bireyler yetiştirmek. •Çocukların bireysel farklılıklarını dikkate alan eğitim anlayışı benimsemek. • Rahat, güvenli, huzurlu, ilgi çekici uyarıların olduğu bir ortamda öz güveni yüksek kendisine ve çevresine saygılı, yaşama bağlı mutlu bireyler yetiştirmek. •Çocukların yaparak, yaşayarak, kendini baskı altında hissetmeden özgürce hareket edebilecekleri eğitim ortamı hazırlamak. • Tüm kişisel ve mesleki gücümüzü çocuk için, çocuklarla birlikte, çocuklardan yana kullanmak.
Başarılar
Okulların temizlik ve hijyen konusunda teşvik edilmesi,okul sağlığının iyileştirilerek sürekliliğinin sağlanması amacıyla Milli Eğitim Bakanlığı ve Sağlık Bakanlığı arasında imzalanan ve 2011/2014 yıllarını kapsayan 2.protokol kapsamında; İlçemizde Hamidiye Anaokulu ´´“Beyaz Bayrak” ´´almaya hak kazanmıştır.´´Beslenme Dostu Okul´´ Belgesi ile 27.11.2020 tarihinde ´´Okulum Temiz ´´Belgesini de almaya hak kazanmıştır.
Öğretmen :10
Öğrenci :166
Derslik :4
Çok Amaçlı Salon :1
Kütüphane Kitap Sayısı :916
Yemekhane :1
Öğretim Şekli :İkili
Saatler
07:30-12:30 12:30-17:30
Isınma
Klima
Bağlantı
ADSL
Yabancı Dil
Ulaşım
Şehiriçi Dolmuşları
Servis Bilgisi
Yerleşim Yeri
İlçe Merkezine Yakın mesafede
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
İl Merkezine 45 KM uzaklıkta ilçe şehir merkezindedir.
Kontenjan Bilgileri
Sportif Etkinlikler
Bilimsel Etkinlikler
Proje Çalışmaları
´´Benim Oyun Sandığım ´´´´Başarabiliyorum´´,Bilimsel Düşünüyorum´´,´´Ben De Varım´´,´´Haydi Çocuklar Okula´´,´´Küçük Parmaklar Okulda Kalkıyor´´,´´Kültürümü Tanıyorum´´,´´Minik Fidanların Eğitimine Cansuyu´´,´´Okulumda Spor´´,´´İstiklal Marşımı En Güzel Ben Okuyorum´´
Yazdır