ADANA / CEYHAN - Hamidiye Anaokulu

Mrt

Ceyhan Trafik Şube Amirliğinde görevli Ali Fuat Bey tarafından çocuklarımıza '' Trafik Kuralları ve Trafik Dedektifleri Eğitimi '' verildi. Eğitimin sonunda çocuklarımıza Trafik Dedektifi Kartları dağıtıldı.

Şbt

5 Yaş A sınıfı öğrencilerimiz, sınıf öğretmenleri ve veli desteği ile '' Ebru Sanatı '' çalışmaları yaptılar.

Şbt

Velilerimize '' İLETİŞİM ve İLETİŞİM BECERİLERİ  '' semineri Rehberlik ve Psikolojik Danışman Öğretmenimiz Kübra İNCE tarafından verildi.

Ock

Sanal Oyuncak Müzesi Gezimiz ve Sinema Saati etkinliklerimiz.

Ock

Hafta boyunca yapılacak etkinliklerimiz.

Ock

Pençe Kilit perasyonunda şehit düşen askerlerimiz için okulumuzda 1 dakikalık saygı duruşunda bulunduk. Şehit askerlerimize rahmet diliyoruz.Tüm milletimizin başı sağolsun.Mekanları cennet olsun.

Ock

Vitaminlerin vücudumuz için önemi hakkında bilgiler verildi. Çocuklarımız kendi  meyve sularını sıkarak hep birlikte içtiler.

Ock

'' DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ '' Proje kapsamında sınıflarımızda veli bilgilendirme, aile katılımlı çalışmalar, hikaye kitabı oluşturma- okuma ve değnek adam çalışmalarına yer verildi.

Ock

Projemizin amacı; çocuklarımızın kendini  ifade edebilme becerisini artırmak, özgüven gelişimini desteklemek, sorumluluk ve merak duygusunu artırmak, araştırma yapabilme becerisi kazanmalarına destek sağlamaktır.

Ara

Sabah ve Öğlenci Gruplarımıza ayrı ayrı olarak ''Bir Yaş Büyüdüm '' Toplu Doğum Günü Kutlama Partisi yapıldı.

Ara

Velilerimize sabah ve öğleden sonra iki grup halinde Bağımlılıkla Mücadele '' kapsamında ''Çocuklarda Teknoloji Bağımlılığı'' ve ''Sınır Koyma '' ile ilgili bilgilendirme semineri, okulumuz Rehber Öğretmeni Kübra İNCE tarafından verildi.

Ara

Ülkemizin Dünya mutfağına kazandırdığı ürünler ve Tutum,Yatırım Türk Malları Haftası kutlandı. Yerli üretim malların kullanılması ve ülke ekonomisine katkı sağlanması ile ilgili farkındalık oluşturuldu.