ADANA / CEYHAN - Hamidiye Anaokulu

Ara

Tutum,Yatırım ve Türk Malları Haftası, Türkiye'de her sene 12-18 Aralık arasında okullarda kutlanan bir haftadır. Bu haftanın en önemli amacıyerli ürünleri tüketme bilincinin artmasıdır. Hafta boyunca tutumlu olmak, yatırım yapmak ve yerli ürünler kullanmanın önemi konuları  işlendi.

Ara

Bütün varlığını yüce milletine adamış olan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ ü ebediyete intikalinin 85. yıl dönümünde saygı, minnet ve rahmetle anıyoruz.

Kas

Cumhuriyetimizin 100.Yıl Kutlamaları kapsamında öğrencilerimize,öğretmen ve idarecilerimiz tarafından Kahramanlık  ve  Cumhuriyet ile ilgili şiirler okundu.Şiir Dinletisi Programı yapıldı.

Kas

Cumhuriyet' imizin 100. Yılı velilerimizle birlikte coşku ile kutlandı.

Kas

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Okul Aile Birliği Genel Kurul Toplantısı ve Aile Birliği Seçim toplantımız yapıldı.Yeni yönetime görevlerinde başarılar dileriz.

''13 EKİM AFET VE ACİL DURUM TATBİKATLARI'' sorunsuz bir şekilde yapıldı .

RENKLİ BİR YILA MERHABA.